dimecres, 3 de novembre del 2010

Recientito llegamos, pues!


Benvinguts a les Cochabamba's !!!
Van ser més de 45 minuts amb tren fins arribar a l'aeroport, un McDonals i amunt!
10 hores de vol fins al poble Yanki d'Atlanta, altres 6 hores més fins a Lima.
Uns petits dormirs, uns esmorzars i cap a dins a l'autobus; 26 hores fins a Desaguadero (frontera Peru-Boliva), un rapid soparet i de nou amunt cap a un altre bus rumb La Paz.
Uns altres pocs dormirs, uns altres pocs esmorzars i altre cop al bus direcció Cochabamba.
Tot plegat ens vem despertar a les 04h del mati d'un dimecres 20 d'octubre i vem arribar a destinació un dissabte vespre!
La primera bona noticia va ser descobrir que a Bolvia  hi ha quelcom més que Cumbies i Reggetons: la vida nocturna de Cochambamba no te res a mebejar al barri de Gracia de barnaTown.

Les primeres diarrees i bomits compulsius, causades per uns tallarins Xinus callejeros de 7 Bs causen els primers estragus!
Solventat els primers inconvenients de benvinguda, directes cap a l'oficina de la Fundació Sodis:
- Una oficina agradable, una gent encantadora, una primera reunió de presentació, uns gossets que cada matí et venen efusivament a donar-te el bon dia, i amb un sol que espetega, ens disposem a entrar en context amb que el que seran els propers quasi 6 mesos d'estada en aquestes càlides terres!
- La primera tasca a fer: retallar uns posters de difusió i sensibilització de la fundació! Hores després ja ens disposavem a redactar projecte i tasques d'invetsigació sobre un sistema innovedós de filtratge... Poc a poc la cosa va agafant forma!!
30/10/2010
Tit & Icci

6 comentaris:

  1. els comentaris al facebook s'acaven!! aquí teniu tota la informació sobre les nostres aventures a boliva. salut i força al canut

    ResponElimina
  2. per publicar comentaris:"comentar como"..."nombre"(petit) i au.
    mua

    ResponElimina
  3. M'apuntu una nit de juerga a Cochabamaba!!!! Maris

    ResponElimina
  4. aIXÒ furula al final o qué?

    ResponElimina
  5. vuuuuuiiit.....oitant que furula!!! amb 2 setmanes 339 visites!! apostoflant!! a poc a poc anirem introduint videos i mes xorrades.per cert...x aki tmb sortim de dia de la discoteca:).estem estupendus a cocha. una abraçada per tots

    ResponElimina
  6. m'agradarà molt continuar llegint les vostres aventures. Aprofiteu el temps q passejar pel món és sempre enriquidor. Petons desde el raval carregats de bona música.

    ResponElimina

Escriu-no's 4 linies, que segur seran benvingudes!!!!