divendres, 5 de novembre del 2010

Still finding a place to live, so!


Doncs ja comencem a tenir control dels carrers i avingudes de la city. Amunt i avall sense haver de preguntar a tot cristu!
La setmana va passar ben rapidament tot buscant a tort i a dret un apartamentet on poder passar els propers mesos. Lamentablement els Cochabambins i Cochabambines, més coneguts com cotxins i cotxines, no tenen paraula, i es que quan ja haviem localitzat la caseta ideal i només mancava presentar la documentació i la paga inicial, ens van donar ben pal cool, i la recerca continua. Pel moment en Miguel ens allotja ben amablement a casa seu.
Quines ganes de tenir uns fogons on cuinar per la nit, substituir el matalas i sac dormir per un bon llitet, i començar a agafar dinamiques saludables, com sortir a correr pel mati !!! Potser serà una excusa lo de sortir a les 06h del mati a correr ¿? Potser millor sortir a l'acabar la jornada laboral !!

Sort tenim del Barça!! Quin goig poder vacinar de ser de culé de pura ceva quan un dissabte a les 16h en foten 5 a un tal Sevilla, tot prenent unes Taquiñes!
I quin altre goig sortir del Bar i veure centenars d'estudiants d'infermeria (problament de primer-segons curs) tot fent una desfilada per l'avinguda del Prado, amb els seus bailoteos peculiars!


Un altre assunto es sortir d'excursió a Misque per tots Sants....


Impresionant veure tot un poble a una: Recordar als seus morts amb una taja, tajissima, ja des de les 09h del mati! Curiós veurel's dins al cementiri, al costat de les tombes dels seus morts, repertint 1/8 part del prive al propi mort, i l'altre 7/8 part cap dins a l'estomag continuadament, ininterrumpudament..!

El secreto no està en la massa, sino en la Chicha...qui tingui estomag suficient per saber-ne més, veure l'enllaç:
http://es.wikipedia.org/wiki/Chicha


Arribar a caseta a les 02h de la matinada i aixecar-se a les 07h per anar a l'oficina ja no mola tant...!

04/11/2010
Tit & Icci

dimecres, 3 de novembre del 2010

Recientito llegamos, pues!


Benvinguts a les Cochabamba's !!!
Van ser més de 45 minuts amb tren fins arribar a l'aeroport, un McDonals i amunt!
10 hores de vol fins al poble Yanki d'Atlanta, altres 6 hores més fins a Lima.
Uns petits dormirs, uns esmorzars i cap a dins a l'autobus; 26 hores fins a Desaguadero (frontera Peru-Boliva), un rapid soparet i de nou amunt cap a un altre bus rumb La Paz.
Uns altres pocs dormirs, uns altres pocs esmorzars i altre cop al bus direcció Cochabamba.
Tot plegat ens vem despertar a les 04h del mati d'un dimecres 20 d'octubre i vem arribar a destinació un dissabte vespre!
La primera bona noticia va ser descobrir que a Bolvia  hi ha quelcom més que Cumbies i Reggetons: la vida nocturna de Cochambamba no te res a mebejar al barri de Gracia de barnaTown.

Les primeres diarrees i bomits compulsius, causades per uns tallarins Xinus callejeros de 7 Bs causen els primers estragus!
Solventat els primers inconvenients de benvinguda, directes cap a l'oficina de la Fundació Sodis:
- Una oficina agradable, una gent encantadora, una primera reunió de presentació, uns gossets que cada matí et venen efusivament a donar-te el bon dia, i amb un sol que espetega, ens disposem a entrar en context amb que el que seran els propers quasi 6 mesos d'estada en aquestes càlides terres!
- La primera tasca a fer: retallar uns posters de difusió i sensibilització de la fundació! Hores després ja ens disposavem a redactar projecte i tasques d'invetsigació sobre un sistema innovedós de filtratge... Poc a poc la cosa va agafant forma!!
30/10/2010
Tit & Icci